Psykologhjælp online

Få hjælp af specialiseret sundhedspsykolog på nettet

Jeg har lang erfaring med at lave konsultationer over telefon eller online med klienter, der søger en psykolog med speciale i klinisk sundhedspsykologi, og som enten bor i langt væk eller som ønsker et supplement til  samtaler i klinikken.

Løsningen kan også være rigtig god til mennesker med fysiske eller kognitive begrænsninger, som ikke har kræfterne til (altid) at komme fysisk i klinikken.

Til onlinesamtaler kan du vælge mellem to måder - begge har en  høj sikkerhed, hvor al information/samtale er krypteret. Den ene, FaceTime, bruger du måske allerede, hvis du har IPhone eller Ipad. Den anden Signal kræver at du downloader en app, når det er gjort, skal du blot indtaste telefon nummer og navn, så er vi i gang.

Læs mere om Signal her

Læs mere om sikkerhed ved brug af Signal her

Læs mere om brug af FaceTime her 

læs mere om sikkerhed ved brug af FaceTime her

Du skal vælge det, der er mest komfortabelt for dig - og så starter vi samtalen ved at jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Kontakt mig endelig med evt spørgsmål.

Kontakt psykolog Tacha Reinhold Hviid

Du kan kontakte mig pr. mail, telefon eller sms. Ønsker du at jeg skal ringe dig op, er du også meget velkommen til blot at sende  en sms med navn og telefonnummer.

Mail: info@sundhedspsykolog.dk
Tlf/sms: 61309752

Jeg vil ringe tilbage, hurtigst muligt, næsten altid samme dag. Du er velkommen til at skrive et tidsrum, som passer dig særligt godt eller ikke passer for dig.

Nyhed: Få vejledning omkring dækning fra sundhedsforsikring her


SYMPTOMER

Læs mere om de temaer du kan
arbejde med hos en psykolog:


Klik på temaet for at læse mere

Psykolog online: Få hjælp af psykologen i dine egne trygge rammer - Læs mere