Psykologhjælp online

Coronavirus - få hjælp på nettet

I disse svære tider, hvor alt er anderledes end det plejer, er jeg endnu mere glad for at kunne tilbyde dig samtaler online eller pr telefon.

Jeg har lang erfaring med at lave konsultationer over online, enten med klienter der bor i udlandet eller som et supplement til  samtaler i klinikken.

Løsningen kan også være rigtig god, hvis du har fysiske begrænsninger, som gør at det vil kræve for mange kræfter at komme fysisk i klinikken.

Endelig er den et brugbart værktøj, hvis du er ramt af coronavirus eller ønsker at kunne modtage samtaler uden at skulle f.eks. med offentlig transport, og dermed udsætte dig for smitte.

Til onlinesamtaler kan du vælge mellem to måder - begge har en  høj sikkerhed, hvor al information/samtale er krypteret. Den ene, FaceTime, bruger du måske allerede, hvis du har IPhone eller Ipad. Den anden Signal kræver at du downloader en app, når det er gjort, skal du blot indtaste telefon nummer og navn, så er vi i gang.

Læs mere om Signal her

Læs mere om sikkerhed ved brug af Signal her

Læs mere om brug af FaceTime her 

læs mere om sikkerhed ved brug af FaceTime her

Du skal vælge det, der er mest komfortabelt for dig - og så starter vi samtalen ved at jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Kontakt mig endelig med evt spørgsmål.

Kontakt psykolog Tacha Reinhold Hviid

Du kan kontakte mig pr. mail, telefon eller sms. Ønsker du at jeg skal ringe dig op, er du også meget velkommen til blot at sende  en sms med navn og telefonnummer.

Mail: info@sundhedspsykolog.dk
Tlf/sms: 61309752

Jeg vil ringe tilbage, hurtigst muligt, næsten altid samme dag. Du er velkommen til at skrive et tidsrum, som passer dig særligt godt eller ikke passer for dig.

 

Nyhed: klinikken følger sundhedsstyrelsens anbefalinger i forhold til coronavirus - skulle klienter eller jeg selv blive smittet, vil samtaler kunne gennemføres online.


SYMPTOMER

Læs mere om de temaer du kan
arbejde med hos en psykolog:


Klik på temaet for at læse mere

Psykolog online: Få hjælp af psykologen i dine egne trygge rammer - Læs mere