Online psykologhjælp og terapi

Få online hjælp hos Psykolog Tacha R. Hviid, Lyngby Hovedgade 96, st., 2800 Lyngby

Tacha Reinhold Hviid er

Autoriseret psykolog, cand.psych.aut.
Specialist i Sundhedspsykologi og Klinisk psykologi

Tacha Reinholdt Hviid står bag sundhedspsykolog.dk

Få hjælp af specialiseret sundhedspsykolog på nettet

Jeg har lang erfaring med at lave konsultationer over telefon eller online med klienter, der søger en psykolog med speciale i klinisk sundhedspsykologi, og som enten bor i langt væk eller som ønsker et supplement til  samtaler i klinikken.

Løsningen kan også være rigtig god til mennesker med fysiske eller kognitive begrænsninger, som ikke har kræfterne til (altid) at komme fysisk i klinikken.

Til onlinesamtaler kan du vælge mellem to måder – begge har en  høj sikkerhed, hvor al information/samtale er krypteret. Den ene, FaceTime, bruger du måske allerede, hvis du har IPhone eller Ipad. Den anden, Signal, kræver at du downloader en app, når det er gjort, skal du blot indtaste telefon nummer og navn, så er vi i gang.

Læs mere om Signal her

Læs mere om sikkerhed ved brug af Signal her

Læs mere om brug af FaceTime her 

læs mere om sikkerhed ved brug af FaceTime her

Du skal vælge det, der er mest komfortabelt for dig – og så starter vi samtalen ved at jeg ringer dig op på det aftalte tidspunkt. Kontakt mig endelig med evt spørgsmål.

Kontakt mig for hjælp

Du kan kontakte mig pr. mail, telefon eller sms. Ønsker du at jeg skal ringe dig op, er du også meget velkommen til blot at sende  en sms med navn og telefonnummer.

Jeg vil ringe tilbage, hurtigst muligt, næsten altid samme dag. Du er velkommen til at skrive et tidsrum, som passer dig særligt godt eller ikke passer for dig.

NYHED: Få vejledning omkring dækning fra sundhedsforsikring her

Symptomer

Læs mere om de temaer inden for psykologi du kan arbejde med hos mig:

Klik på temaet for at læse mere